31 Dis 2009

Masih Kah kau ingat.....

Assalamualaikum....
Hari ini...dah 31 disember 2009. esok tahun baru 2010...bermula penggal persekolahan baru, semangat baru, cabaran baru dan harapan baru. Hari ini juga dapat bersembang dengan salah seoarang anak didik tersayang pioneer 2002 muhammad hafizuddin syafiq bin suparlan..ha..masih ingat nama penuhnya... terubat juga rasa "kangen" terhadap dirinya dan satu batch nye... semoga semua sihat dan dilindungi oleh Allah S.W.T. dan dipermudahkan segala urusan mereka dalam menjalani kehidupan dunia ini. Ingat ye..Cekgu yang sama kalian..

sekian....

14 Dis 2009


Ini yang best...tiga tiga ada dalam satu frame..heheheh

ini pulah hero aku yang sulung....wah dah jadi abang long dia nih...tapai manja dengan aku ...tak payah nak cakapla.... tapi bila tak jumpa sehari aku yang rasa rindu lak..nakal sungguh.. geremmm jer
Inilah si kembar aku...azri dan azib....penat tapi seronok....

1 Dis 2009

jom niaga

http://www.vemmabuilder.com/24172271
cuba-cuba la tgk apa yang ada kat dalam......sedappppp...ahhhhhhhhhh

12 Nov 2009

Teringat kartoon masa darjah 3 dulu....

video

Masa aku kecik ..katoon nila yang aku minat. Tiap petang Rabu kul 5.00 kalu tak silap. Memang selalu lepak umah kawan yang ada tv. Umah tak do tv masa tu.. TV hitam putih pun ok jer. Ramai bebudak tgk kartoon ini. Satu hari dalam bulan puasa aku ralit tgk karton ni kat umah kawan. sampai terlupa nak beli ais ketul kat simpang 4. Bila abis show..aku baru teringat..alamak abis la aku.. sampai kat spg 4. bang tu kata dah abis..berbuka tanpa ais ler petang tu dan jenuh telinga kena leter oleh emak dan kakak.huhu..nostalgianya....

Prinsip Perakaunan

Aduh...pening semak PAT prinsip akaun ting 4...... banyak kerja tahun depan nak buat dengan mereka ni...
Esok jumaat 13 nov 2009 ada julang. semoga mereka dapat input dari cikgu Salmiah SMK Munshi Abdullah...
Maka kerja masa cuti nanti adalah membuat pembetulan jawapan PAT Prinsip Perakaunan kertas 2.

ooo... kepala aku dah sakit . nak balik la aku......jumpa wife, israq dan si kembar aku....wasalam.

11 Nov 2009

Blog bersama ustaz Zaki



Ustaz Zaki tekun memberi penerangan bagaimana upload artikel yang ada foto, dan klip video

Blog bersama ustaz Zaki

la.sampai sudah slot ustaz zaki lak.... bravo ustaz

OK..DAH BOLEH MEMBLOG LA AKU....

TQ Kepada semua ustaz yang canggih internet....

masing masing tekun belajar go blog

MEMULAKAN LANGKAH PERTAMA

HARI INI AKU MEMULAKAN BLOG AKU....WAH....